eur:
395.43
usd:
358.08
bux:
72340.83
2024. szeptember 12. csütörtök Mária
Forensic science, murder weapon and criminal investigation concept theme with kitchen knife covered in blood next to numbered marker in a dark bloody crime scene lit by cop car lights
Nyitókép: Getty Images

Megölte a feleségét, megszúrta az anyósát, nagy erőkkel keresi a rendőrség

A hajdúböszörményi gyanúsítottat nagy erőkkel keresik a rendőrök, lakossági bejelentésekre is várnak.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a rendőrség honlapján azt írta, a gyanú szerint a férfi - akinek a nevét és a fényképét is közzétették - szerda este Hajdúböszörményben egy késsel megszúrta a feleségét és az anyósát.

A 32 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. Az asszony 55 éves anyját a mentők kórházba szállították.

A gyanúsított a bűncselekmény elkövetése után elmenekült a helyszínről, és magával vitte feleségével közös gyereküket. A rendőrök a 4 éves kisfiút a férfi egyik ismerősénél sértetlenül megtalálták, az apát továbbra is nagy erőkkel keresik - jelezték.

Az ügyben emberölés miatt indítottak nyomozást.

A rendőrség azt kéri, hogy akinek információja van a gyanúsított tartózkodási helyéről, az jelentkezzen személyesen a vármegyei főkapitányságon, illetve tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, a Telefontanú 06-80/555-111-es ingyenes zöldszámán vagy a 112-es központi segélyhívón. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.13. péntek, 18:00
Rasovszky Kristóf
olimpiai bajnok nyíltvízi úszó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×