eur:
396.53
usd:
371.13
bux:
71013.43
2024. június 26. szerda János, Pál
A röszkei közúti határátkelőhely 2023. július 18-án. Ezen a napon Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára és Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója a határátkelőhelynél tartott sajtótájékoztatót.
Nyitókép: MTI/Rosta Tibor

Hatalmas fogás a röszkei határon

Raklapokra pakolt cementes zsákok közé rejtve 1200 karton cigarettát találtak a pénzügyőrök a röszkei autópálya-határátkelőhelyen - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

A török rendszámú kamiont az okmánykezelés utáni röntgenvizsgálaton leplezték le a pénzügyőrök. Az átvilágításon a cementkészlettől eltérő formák hívták fel magukra az ellenőrök figyelmét.

A zsákok társaságában kartondobozok lapultak, amelyekben 12 000 doboz márkás, török zárjegyes cigaretta volt. A gépjármű sofőrjével szemben vámigazgatási bírságot szabtak ki, és költségvetési csalás bűntette miatt tettek feljelentést ellene.

Címlapról ajánljuk
Már a negyeddöntőben egymást mészárolják a legnagyobb esélyesek
Horrorág az Eb-n

Már a negyeddöntőben egymást mészárolják a legnagyobb esélyesek

Ha nem az Európa-bajnokságon eddig látott teljesítményből, hanem az előzetes várakozásokból, sőt a keretek erősségéből, piaci értékéből indulunk ki, elképesztő erőkülönbség mutatkozik az úgynevezett felső és alsó ág között az egyenes kieséses szakasz kezdete előtt.

Elemzők az Arénában: a Tisza Párt megjelenésével izgalmas másfél év jön a politikában

Az európai parlamenti választás belpolitikai tanulságairól, a Magyar Péter-jelenség okairól és következményeiről és a főpolgármester-választás politikai utórezgéseiről is beszélt Böcskei Balázs, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója és Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet igazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×