eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
fotó: police.hu
Nyitókép: police.hu

Agyonverték a társukat, elkapták a harmadik férfit is

Elfogták a harmadik gyanúsítottat a tavaly novemberben Zalaegerszegen halálra vert és elásott hajléktalan férfi ügyében - közölte a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Közlésük szerint szombaton dél körül, buszmegállóban fogták el a körzeti megbízottak a halált okozó testi sértés gyanúja miatt keresett harmadik férfit, akit őrizetbe vettek.

Egy 21 éves zalaegerszegi és egy 32 éves nemesapáti férfi most elfogott harmadik társukkal közösen tavaly novemberben Zalaegerszegen, az egykori szennyvíztelep területén halálra verte, majd elásta hajléktalan ismerősüket. A holttestre négy hónappal később, hétfő este talált rá egy szintén hajléktalan férfi.

A gyanúsítottak közül kettőt a rendőrök még hétfőn, a bejelentés után néhány órával elfogtak. Őket csütörtökön a Zalaegerszegi Járásbíróság 30 napra letartóztatta, harmadik társukat pedig elfogatóparanccsal keresték szombati elfogásáig.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×