eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
closeup of a young caucasian man throwing a punch to the observer, with a dramatic effect
Nyitókép: Getty Images/ nito100

Nekiugrott egy nyugdíjasnak egy pécsi pékség vezetője

A boltvezető nehezen viselte, hogy az idős férfi kézzel az eladó kenyérhez nyúlt.

A Pécsi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat egy férfi ellen, aki a pécsi vásárcsarnokban nekitámadt egy vásárlónak - áll az ügyészség közleményében.

A vádirat szerint a vádlott - a vásárcsarnokban található egyik pékség vezetőjeként - 2023 októberében, a csarnokban szóváltásba keveredett egy kenyeret vásárló idős férfival. A vádlott ugyanis sérelmezte, hogy a sértett kézzel fogta meg a kenyeret. A szóváltás közben a vásárló a pékség pultjára tette vissza az árut, amit a vádlott kidobott a folyosóra. Ekkor a sértett a kenyeret felvette, visszavitte a pékséghez és lerakta a pultra, majd távozott a bolttól.

A vádlott ekkor a pult mögötti részből kirohant a folyosóra, két kézzel megragadta a sértett nyakát, majd olyan erővel meglökte, hogy a férfi hanyatt esett.

Miközben a sértett a földön feküdt, az üzletvezető folyamatosan kiabált vele, majd egy rúgó mozdulatot tett a földön fekvő férfi felé, azonban az nem érte el az idős embert.

Ezután a vádlott eltávozott a sértettől, azonban amikor ő feltérdelt, a vádlott ismét visszafordult hozzá és ismételten kiabált vele.

A pékség vezetője cselekményét akkor hagyta abban, amikor a biztonsági őrök megjelentek a helyszínen.

A Pécsi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat az üzletvezető ellen.

Az esetet a vásárcsarnok kamerája is rögzítette, a felvétel az ügyészség weboldalán megtekinthető.

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×