eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Corleone, 2017. november 17.A Riina család lakhelye, a szicíliai Corleone 2017. november 17-én. Ezen a napon, 87 éves korában egy parmai kórházban meghalt Salvatore Toto Riina, a szicíliai maffia, a Cosa Nostra vezetője. A főnökök főnöke huszonhatszoros életfogytiglani börtönbüntetését töltötte. (MTI/EPA/Michele Naccari)
Nyitókép: MTI/EPA/Michele Naccari

Váratlan fordulat a maffiakapcsolatokkal gyanúsított magyar ügyvédnő ügyében

Elengedték az olasz hatóságok azt a magyar ügyvédnőt, aki állítólag a maffiának dolgozott volna.

Az mno.hu úgy tudja, a nő az eljárás kezdete óta tagadja, hogy bármilyen bűncselekményben részt vett.

Az olasz hatóságok visszavonták az európai elfogatóparancsot.

A lap emlékeztet arra, hogy Sz. Edinát tavaly januárban helyezte átadási letartóztatásba a Fővárosi Törvényszék a catanzarói bíróság európai elfogatóparancsa alapján.

A lap úgy tudja, hogy Sz. Edina jelenleg is gyanúsított, ám az ügyvédnő állítja: ő valójában áldozata, sértettje az ügynek, és a bűncselekményeket nem ő, hanem egy másik, a hatóságok előtt jól ismert személy követte el.

A maffiaellenes olasz hatóságok 2017 óta nyomoztak a calabriai ’Ndrangheta nevű, a világ második legnagyobb maffiájának számító bűnszervezet több tagja ellen. A titkosszolgálati eszközöket is felhasználó nyomozás során került képbe Sz. Edina és egyik rokona. Az olasz bűnügyi hatóságokat a Fővárosi Főügyészség és a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai segítették.

Fotónk illusztráció.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×