eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Rendőrségi kordon egy robbantás helyszínén Esztergom külterületén 2023. szeptember 20-án. Az M1 értesülése szerint egy rendőr meghalt, miközben intézkedtek egy családi háznál, ahol a fenyegető - az eddigi információk szerint - felrobbantott egy ismeretlen tárgyat. A robbantás során 6-7 ember sérült meg súlyosan. Az M1 tudósítója úgy értesült, hogy a robbantásban maga a robbantó is meghalt.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Emberölés Zuglóban – kiderültek a részletek

Megölte az anyját, majd begyógyszerezte magát a gyanú szerint egy 51 éves férfi Budapesten.

Egy nő tett bejelentést kilenc nappal ezelőtt, hogy nem tudta az édesanyját elérni, ezért felkereste zuglói lakásán, ahol holtan találta – írja a police.hu.

A fővárosi rendőrök a helyszínen szemlét tartottak, melynek során kiderült, hogy a 69 éves nő halálát bántalmazás okozta. A budapesti nyomozók két és fél órán belül azonosították a feltételezett elkövetőt, áldozat 51 éves fiát, akit az angyalföldi lakásán találtak meg eszméletlen állapotban.

A férfi begyógyszerezte magát, ezért a rendőrök mentőt hívtak hozzá, akik kórházba vitték. S. Tibort csak egy héttel az eset után tudták kihallgatni. A férfi nem ismerte be a bűncselekményt. A férfit őrizetbe vették, a Fővárosi Főügyészség indítványozta az őrizetbe vett férfi letartóztatását azzal, hogy a kényszerintézkedés helyéül az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetet jelöljék ki.

Címlapról ajánljuk
A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

Az Európai Unióban a foglalkoztatottak 22,5 százaléka, míg Magyarországon 10,6 százalék dolgozott otthonról 2022-ben – derült ki az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzéséből. A tanulmány szerzője, Erdélyi Dóra az InfoRádióban elmondta: minél fejlettebb egy ország, annál inkább jellemzőbb a home office gyakorlata.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×