eur:
392.8
usd:
369.13
bux:
67289.07
2024. április 13. szombat Ida
Fotó: Közút Figyelő
Nyitókép: Fotó: Közút Figyelő

Fejlemény van az egyik Árpád hídi száguldozó ügyében - videó

A sofőr ittasan vezette a kocsiját, 101-ig gyorsított - a rendőrök szeme láttára. A szalagkorlátban kötött ki. Példás büntetésre számíthat.

Vádat emeltek az autós ellen, aki ittasan száguldozott az Árpád hídon, és a rendőrök előtt csapódott a szalagkorlátnak - írja a hvg.hu.

A 36 éves illető Pestről a kocsisor elé bevágva tépett végig a hídon tavaly nyáron, majd már Budán kanyarodva elvesztette az uralmát a kocsi fölött, többször is szalagkorlátnak ütközött.

A járőrök, akik végignézték az egészet, igazoltatták az Opel sofőrjét, aki 70 helyett 101-gyel ment. Nem egyedül ült az autóban.

Az ügyészség azt javasolja, hogy tárgyalás nélkül büntessék pénzbírságra az illetőt, és tiltsák el a járművezetéstől.

Az eset az elhíresült Árpád hídi halálos balesetet követően történt, amikor a rendőrség nagyon sűrűn ellenőrzött az átkelőnél. Az egyiknél például három óra alatt 81 gyorshajtóról készült felvétel a hídon, és az egyikük 167 km/órával hajtott.

(A nyitókép illusztráció.)

Címlapról ajánljuk
Marozsán Fábián az Arénában: büszke vagyok arra, amit elértem, de nem vagyok sztár

Marozsán Fábián az Arénában: büszke vagyok arra, amit elértem, de nem vagyok sztár

Marozsán Fábián az ATP-világranglista 37. helyezett játékosa az InfoRádió Aréna című műsorának vendége, és elmesélte, hogyan lett belőle teniszező, milyen hullámvölgyek voltak a pályafutásában és mennyire változtatta meg az életét a Carlos Alcaraz elleni tavaly májusi győzelem. Kiderült, hogy melyik borítást szereti a legjobban, hány versenyen játszanak a szíve szerint, és minek örülne tíz év múlva.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.15. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Izrael teljes készültségben, Biden váratlanul visszatért Washingtonba

Izrael teljes készültségben, Biden váratlanul visszatért Washingtonba

Izrael szombaton az iráni támadás veszélye miatt lemondta a peszáchi ünnepre tervezett iskolai kirándulásokat és ifjúsági programokat, valamint teljes készültségbe helyezte a fegyveres erőket, több tucat harci repülőgépet állítva hadrendbe - jelentette be Daniel Hagari ellentengernagy a Reuters tudósítása szerint. Eközben Joe Biden amerikai elnök szombaton délután megszakította delaware-i hétvégi programját, hogy Washingtonban konzultáljon nemzetbiztonsági csapatával a Közel-Keleten zajló eseményekről.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 12. 16:10
×
×
×
×