eur:
389.45
usd:
363.72
bux:
68068.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
fotó: ügyészség
Nyitókép: ügyészség

Bestiális módon fosztottak ki egy oxigénpalackot használó idős asszonyt

A kaposvári ügyészség kifosztás bűntette miatt gyorsított eljárásban, őrizetbe vétele alatt emelt vádat azzal a húszas éveiben járó férfival szemben, aki egy oxigénpalackhoz kötött idős nőtől vette el a pénzét.

A vádirat lényege szerint a vádlottnak tudomása volt arról, hogy a mozgásszervi megbetegedésben, illetve tüdőbetegségben szenvedő, oxigénpalackhoz kötötten élő sértett egyedül él egy Barcshoz közeli faluban, aki kora és egészségi állapota miatt az ágyból felkelni, mozogni is csak rövid ideig képes.

A bűnöző ezt kihasználva 2023 őszén bement a sértett házába, ahol az idős asszony a gyógyszerei bevétele után lefeküdt aludni. A sértett azonban felébredt a vádlott mozgására, kiabált, és próbálta elzavarni, de az nem törődött ezzel és elvitte az idős asszony pénzét.

Az idős és beteg asszony megpróbálta visszaszerezni értékeit, azonban

az utcára kiérve a megerőltetéstől elszédülve a földre feküdt.

Az egyik falubéli azonban meghallotta az asszony segélykiáltását, és végül értesítette a rendőröket.

A bíróság a férfit az ügyészi váddal egyezően mondta ki bűnösnek, és ezért őt 3 év 4 hónap börtönbüntetésre és 4 év közügyektől eltiltásra ítélte. Az ítélet elsőfokon nem emelkedett jogerőre, ezért az ügyészség indítványára a bíróság elrendelte a vádlott letartóztatását is.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Rángatják a tőzsdéket

Rángatják a tőzsdéket

A reggeli órákban Ázsiában többnyire pozitív hangulat jellemezte a kereskedést, ezt követően pedig Európában vegyes hangulatban indult a kereskedés. Ami a gazdasági eseményeket illeti, idehaza a külkereskedelmi adat második becslése érkezett, Amerikában pedig a gyáripari megrendelések és elbocsátások alakulására lesz érdemes figyelni. Emellett pedig a zárás után érkezik az Apple első negyedéves gyorsjelentése is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×