eur:
389.35
usd:
361.72
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay

Példás büntetés a kegyetlen gyilkosra

Nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt jogerősen életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte a sályi emberöléssel vádolt férfit pénteken a Debreceni Ítélőtábla, helyben hagyva ezzel a Miskolci Törvényszék elsőfokú határozatát

A táblabíróság szóvivője, Fórizs Ildikó közölte: a férfi legkorábban 30 év elteltével bocsátható feltételes szabadságra, a közügyektől tíz évre eltiltották.

A bíróság korábbi közleménye szerint az alkoholos befolyás alatt lévő vádlott a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sályon 2020. január 29-én berúgta a sértett házának kulcsra zárt ajtaját, majd rátámadt az idős nőre, hogy pénzt szerezzen.

Az áldozatot egy 4-5 centiméter vastag, mintegy fél méter hosszú fakaróval többször fejen ütötte. Miután a sértett a padlóra zuhant, a támadó elvette a magatehetetlen nő három aranygyűrűjét, majd távozott a lakásból, és eladta az ékszereket. A pénzből alkoholt és cigarettát vásárolt.

Az áldozat koponyasérülései olyan súlyosak voltak, hogy a helyszínen életét vesztette.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 4. 16:40
×
×
×
×