eur:
389.66
usd:
361.98
bux:
0
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: police.hu

Tévé dőlt a kislányra, nem élte túl – a rendőrség is lépett

Játék közben dőlt rá a tévé egy másfél éves kislányra Becskén a napokban. A gyermek belehalt a sérüléseibe, a rendőrség nyomozást indított.

A tragédia szeptember 17-én, vasárnap délután történt a Nógrád vármegyei Becskén. „A munkatársaim mentőhelikopterrel érkeztek a helyszínre, ahonnan egy másfél éves gyereket életveszélyes állapotban szállítottak kórházba” – nyilatkozta a vármegyei lapnak Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

A Nool.hu értesülése szerint a kislány – aki játék közben felmászott egy tévéállványra és onnan magára rántotta a készüléket – nem sokkal a kórházba szállítása után belehalt a sérüléseibe.

Az eset kapcsán a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya gondatlanságból elkövetett emberölés vétség gyanúja miatt indított büntetőeljárást – tájékoztatta a lapot Buda Gábor, a rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Címlapról ajánljuk
Útlevélgyűjtésbe kezdtek az amerikai milliomosok – meg is van az okuk rá

Útlevélgyűjtésbe kezdtek az amerikai milliomosok – meg is van az okuk rá

A pénzes amerikai családok egyre gyakrabban folyamodnak második állampolgárságért vagy állandó lakhatási engedélyért külföldön. Az igazán tehetősek valóságos „útlevél-portfóliókat” gyűjtenek – egy ügyvédi iroda szerint minderre a potenciális kockázatok késztetik őket. De melyek ezek?

Finis - Sok politikus lesz ma az utcán

Délután négy órakor lejár az ajánlásgyűjtési és jelöltállítási határidő az egyéni jelölteknél a június 9-ei önkormányzati választásra.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 4. 16:40
×
×
×
×