eur:
378.63
usd:
348.02
bux:
58010.99
2023. december 2. szombat Melinda, Vivien
Little girl is protected by an open palm isolated
Nyitókép: Serghei Turcanu/Getty Images

Kamasz fiúk erőszakoltak meg egy 15 éves lányt, és előtte megharapták az arcát is

Vádat emeltek az ellen a két 15 éves fiú ellen akik bántalmaztak, majd megerőszakoltak egy velük egykorú lányt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség szerint a vádlottak tavaly májusban Miskolcon, egy villamoson beszélgetést kezdeményeztek a lánnyal, akit megkértek, hogy szálljon le velük, majd elkísérték egy patakparti elhagyott területre. "Itt az egyikük komoly szándék nélkül arra kérte, hogy prostituáltként dolgozzon nekik.

" Amikor a sértett nemet mondott, arra szólították fel, hogy "szexuális cselekményt végezzen számukra" - írta a főügyészség a vádirat alapján.

A lány ekkor is tiltakozott, mire mindkét vádlott arcon harapta, majd

egyikük lefogta a sértett kezét, míg társa szexuális erőszakot követett el ellene - közölték.

A bántalmazott el akart menni a helyszínről, de az egyik fiú megrúgta és többször megütötte. Ezután visszakísérték a lányt a villamosmegállóhoz, majd a vádlottak felszálltak egy villamosra, "a cselekmény hatása alatt lévő sértett" a helyszínen maradt.

A vádirat szerint a két támadó rövid időn belül visszatért, a lányt egy másik parkos részre vitték, ahol

ismét szexuális cselekmény elvégzésére szólították fel.

Mivel a bántalmazott ezt nem akarta megtenni, az egyik vádlott megütötte, majd a sértettet otthagyva távoztak a helyszínről. Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottakkal szemben javítóintézeti nevelést indítványozott.

Címlapról ajánljuk
Érkeznek a nyilatkozatok - Dibusz Dénes: nem lenne meglepetés a továbbjutásunk
Sorsolás után

Érkeznek a nyilatkozatok - Dibusz Dénes: nem lenne meglepetés a továbbjutásunk

A magyar labdarúgó-válogatott Eb-kijutásban kulcsszerepet vállaló kapusa amondó, nem gyilkos a szombati, hamburgi sorsoláson kialakult német, magyar, skót, svájci csoport a 2024-es labdarúgó-Eb-re. Nagy Ádám szerint "abszolút van keresnivalónk", de nem szabad elkiabálni semmit. Marco Rossi szerint Svájc, Skócia és Magyarország hármasa közül bármelyik bármelyiket megverheti a továbbjutó helyekért zajló küzdelemben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
Egyszer már sikerült legyőzni az adósság rémét, de most sokkal nehezebb helyzetben van a világ

Egyszer már sikerült legyőzni az adósság rémét, de most sokkal nehezebb helyzetben van a világ

A masszív fiskális politikai támogatás a 2007/8-as pénzügyi válság után és a 2020/21-es koronavírus-válság a második világháború óta nem látott szintre növelte az államadósság-rátákat világszerte. A magas adósság csapdájából ki lehet törni, ezt mutatják a történelmi tapasztalatok. A Commerzbank elemzője összegyűjtötte, mit tanulhatnak a mai kormányok a múlt tapasztalataiból. Az elemzés nem sok jót ígér: a siker múltban fennálló feltételei közül most egyik sem tűnik reálisnak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×