eur:
393.77
usd:
367.96
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Fotó: katasztrófavédelem
Nyitókép: katasztrófavédelem

Halálra égett a vagon tetején egy 21 éves fiatalember

Életét vesztette egy 21 éves fiatalember miután felmászott egy vasúti kocsi tetejére a galántai pályaudvaron.

Halálos áramütést szenvedett egy fiatalember a galántai pályaudvaron. Hétfőn este riasztották a szlovák rendőröket és mentőket. Az előbbiek egy fiatal lányt találtak a helyszínen, ő mondta el, hogy barátja felmászott egy vagon tetejére.

Próbálták megmenteni a szerencsétlen férfi életét, de nem sikerült.

Magyarországon is történt egy hasonló eset. Ahogy arról részletesen beszámoltunk, még januárban Egerben két fiú felmászott egy vasúti tartálykocsi tetejére. Egyikőjük súlyos áramütést szenvedett, kórházba kellett vinni. A szerencsétlenül járt fiú testének több mint 80 százaléka másod- és harmadfokban megégett, valamint felmerült a légúti égés gyanúja is. Társa lényegében sértetlenül megúszta a kalandot.

Később a Blikk írt arról, hogy a szerencsétlenül járt fiatal február 16-án meghalt.

A lap azt írja, hogy a fiú egy hétgyermekes családból származik, egy pétervásárai férfi pedig most gyűjtést szervez a családjának. Azt írják a posztban, hogy egy nehéz sorsú családról van szó.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×