eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 15. szombat Jolán, Vid
Caucasian angry and aggressive man threatening with fist.
Nyitókép: Andranik Hakobyan/Getty Images

A bizarr hármas kapcsolat után az egyik férfit agyonverték

Agyonverte barátnője szexpartnerét egy 22 éves borsodi férfi.

Az ügyészség közleményéből az derül ki, hogy egy 22 éves férfi és egy 37 éves nő egymással érzelmi és szexuális kapcsolatban állt. Csakhogy az asszony egy másik férfinél lakott. Éppen ezért a későbbi vádlott és a férfi között rendszeresek voltak a féltékenységi viták. Hivatalosan azért élt nála, mert "gyermekkori barátság kötötte őket össze".

A jelek szerint azonban ennél többről volt szó.

2021. november végén hármasban együtt italoztak egy kocsmában, majd ezt a későbbi áldozat lakásában is folytatták. A lényeg, hogy egy idő után a nő és a bántalmazott férfi a lakásban maradt, de a fiatalember visszatért barátnőjét keresve.

A vádlott dörömbölt az ajtón, majd benyitott, és

szexuális aktusra utaló félreérthetetlen helyzetben találta barátnőjét és a sértettet.

A sértett azt mondta a vádlottnak, hogy szexelt a barátnőjével, erre a vádlott dühös lett, először pofon ütötte a barátnőjét, majd ütlegelni kezdte a férfit is. Ekkor a nő elrohant, de senkinek sem szólt, hogy nagy baj lehet.

Az ügy vizsgálata során kiderült, hogy a támadó legalább tizenkétszer ököllel megütötte a sértett fejét és a földre került férfit több mint húsz alkalommal megrúgta, megtaposta, majd egy késsel többször megsebezte, és

a vérző sértettet a padlón hagyva távozott.

Az ügyészség megállapítása szerint lényegében agyonverték, ahogy fogalmaznak "a halál bekövetkezésekor az átlagost meghaladó testi és lelki gyötrelmet kellett elszenvednie".

A vádlottak a cselekményt követően találkoztak, együtt töltötték az éjszakát, majd másnap visszamentek a lakáshoz, és a rendőrségen bejelentették, hogy holtan találták a sértettet.

Az ügyészség a vádlottak közül a letartóztatásban lévő büntetett előéletű férfi vádlottal szemben életfogytig tartó fegyházbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott, a büntetlen előéletű nővel szemben felfüggesztett fogházbüntetés az indítvány.

Címlapról ajánljuk
ÉLŐ: Magyarország–Svájc 1-2
Euro 2024

ÉLŐ: Magyarország–Svájc 1-2

Első mérkőzését játssza a magyar labdarúgó-válogatott a 2024-es Európa-bajnokságon, az ellenfél, Kölnben, Svájc. A csoport másik mérkőzésén a németek 5-1-re legyőzték a skótokat. Az első félidőben Marco Rossi csapata csak árnyéka volt önmagának, két védelmi figyelmetlenséget könyörtelenül kihasznált Svájc. Aztán következett a második félidő...
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×