eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: police.hu

Szivargyújtóról ment a kék-piros villogó, de forgalmi nem volt - videó

Kék villogóval felszerelt, forgalomból kivont személygépkocsival közlekedett egy férfi Taszárnál, ezért eljárás indult ellene - írta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A körzeti megbízottak a település külterületén ellenőrizték a 34 éves csomai férfit, aki nem tudta átadni a jármű forgalmi engedélyét, mert a gépkocsit a hatóság már kivonta a forgalomból. A rendőrök a műszerfal tetején egy húsz centiméter széles fényhidat találtak, ami a szivargyújtóról működtetve, kapcsolásra kék-piros fényben villogott - olvasható a police.hu oldalon.

A megkülönböztető fény- és hangjelzés utánzására képes eszközöknek pusztán a birtoklása is jogszabályba ütközik, ezért azt a rendőrök a helyszínen elvették.

A férfi ellen szabálysértés miatt feljelentést tettek.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×