eur:
392.26
usd:
366.71
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Police.hu

Nagy erőkkel érkeztek begyűjteni a volt polgármestert – videó

Közokirat-hamisítás és hamis magánokirat felhasználása bűncselekmények gyanúja miatt elfogták és őrizetbe vették az egyik Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település korábbi polgármesterét.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya közokirat hamisítás és hamis magánokirat felhasználása bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat bűntetőeljárást B. R. 53 éves nyírpilisi lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a férfi az egyik Szabolcs megyei település vezetője volt, amikor a bíróság jogerősen elítélte, és mellékbüntetésként eltiltotta a közügyek gyakorlásától.

A férfi azonban a bírósági döntést figyelmen kívül hagyta, a polgármestert megillető hivatali jogköröket tovább gyakorolta, jogosulatlanul hozott határozatokat és döntött az önkormányzat gazdálkodásával kapcsolatos ügyekben – olvasható a Police.hu-n.

A Szabolcs megyei nyomozók B. R.-t a megyei rendőr-főkapitányság Jonatán Közterületi Bevetési Egységének bevonásával 2022. október 25-én elfogták, és gyanúsítotti kihallgatása után őrizetbe vették.

A rendőrség előterjesztést tett letartóztatása indítványozására.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×