eur:
392.14
usd:
366.51
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Pixabay

Újabb részletek Katzenbach Imre megöléséről

A gyilkossággal vádolt két férfit megbízó H. Attila a néhai futballista eltűnése után együtt élt annak párjával.

A kétes pénzügyi tranzakciókba bonyolódó egykori futballista, Katzenbach Imre 11 éve nyomtalanul eltűnt, holttestét tavaly ásták ki egy mezőgazdasági területen a rendőrök. A sportoló gyilkosság áldozata lett, megölésével az ismert rapper, Curtis testvérét, Sz. Lajost és egy másik férfit gyanúsítanak. Őket H. Attila vallomása alapján tartóztatták le. Az ügyvédje, Asztalos Péter a Blikknek beszélt védencéről, illetve arról, mit és miért tett.

Az ügyvéd szerint védence nem bosszúvágyból nevezte meg Sz. Lajost és társát, hanem szerinte nem volt más észszerű választása, mert egyedüliként ítélhették volna el a gyilkosságért, és akkor élete végégig börtönben maradhatott volna. Nem vádalkut kötött, annyit kért, hogy az ítéletekor vegyék figyelembe együttműködését.

H. Attila maga sem tagadja, hogy

ő volt az, aki megbízta Sz. Lajost és társát, hogy öljék meg a futballistát. Az ötlet nem az ő fejéből pattant ki, egy gazdag vállalkozó – jelenleg ő is letartóztatásban van – utasítását hajtotta végre.

A gyilkosságnál H. nem volt jelen.

Katzenbach eltűnése után H. Attila összeköltözött a néhai focista feleségével, és együtt nevelték a nő gyermekét. Azt nem árulta el az asszonynak, hogy volt párja halott.

Az ügyvéd szerint a pár a történtek ellenére továbbra is tartja a kapcsolatot. Asztalos Tamás elmondta, remélik, hogy az asszony és gyermeke hatósági védelmet kap.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Pattantak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Pattantak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezett itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések vannak a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentettek. A magyar piacon az OTP-re figyeltek elsősorban a befektetők, ma tartotta közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mondott Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. Amerikában a pozitív gyorsjelentési szezon lendítette fel a hangulatot. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×