eur:
392.21
usd:
366.8
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Rendőrségi intézkedés a főváros V. kerületében, a Kossuth Lajos utcában 2019. április 14-én. A rendőrség 47 embert állított elő egy V. kerületi szórakozóhelyről kábítószer-birtoklás gyanúja miatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Így zajlott az utóbbi idők egyik legnagyobb rendőrségi rajtaütése a belvárosban - videó

A szombat éjszakai rendőri razzia befejezése után rögvest újranyitották az ötödik kerületi szórakozóhelyet, ezért a rendőrök visszatértek, ekkor már 53 embert állítottak elő.

Grandiózus drograzziát tartott a BRFK-val összefogó V. kerületi rendőrség - közösen a Készenléti Rendőrség állományával. Összesen 53 embert állítottak elő kábítószer birtoklása miatt szombat éjszaka és vasárnap délután egy Kossuth Lajos utcai szórakozóhelyről és környékéről.

Szombat éjjel drogbűncselekmény gyanúja miatt öt férfit és egy nőt fogtak el, náluk, illetve a lakásukon kábítószer-kereső kutyák segítségével összesen 60 gramm kábítószergyanús, zöld növényi származékot, 16 darab kábítószergyanús tablettát, több mint 10 gramm kábítószergyanús port és 10 szál kábítószergyanús növényi származékból készített cigarettát foglaltak le.

Vasárnap folytatódott a munka, több bejelentés érkezett arról, hogy a rendőrök távozása után újra kinyitott a hely, és az ott lévők folytatják, ahol abbahagyták, a rendőrök ezért délután újra megjelentek a helyszínen, és 47 fővel szemben intézkedtek: öt embert kábítószer birtoklása gyanúja miatt elfogtak, további 42 embert mintavétel céljából állítottak elő.

A vizsgálatok során a 47 mintát adó személy közül 41 gyorsteszt mutatott pozitív eredményt.

A rendőrök a szórakozóhelyen közel 10 gramm kábítószergyanús, zöld növényi származékot, 10 darab tablettát, több mint 55 gramm kábítószergyanús port és egy kábítószergyanús folyadékkal teli üveget találtak és foglaltak le - írja a Police.hu.

Mint arról korábban az Infostart is beszámolt, összesen 47 személlyel szemben indult eljárás. A rendőrségi közlemény továbbra sem nevezi meg, hogy melyik szórakozóhelyről van szó, a 24.hu információi szerint ugyanakkor a budapesti Fészek Kulturális Központot szállták meg a rendőrök, miután több szülő is jelezte, hogy gyermeke rosszul lett az éjszakai buli után. A szórakozóhelyen a FullOn Lovers Night elnevezésű rendezvény zajlott szombat éjféltől vasárnap délelőtt 11 óráig.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×