eur:
393
usd:
366.79
bux:
66639.49
2024. április 25. csütörtök Márk
Mentőhelikopter a közel 700 millió forintos költségvetési forrásból épült új mentőhelikopter-bázisnál Miskolcon az átadóünnepsége napján, 2023. augusztus 1-jén.
Nyitókép: MTI/Vajda János

Döbbenetes tragédia Barcson, a mentőhelikopter sem segített

Váratlan, megdöbbentő csecsemőhalál híre rázta meg a határ menti település lakóit.

A tragédia híre a közösségi médiában terjedt el. A sonline.hu megyei portál utánajárt, és kiderült, január 19-én hajnalban történt a haláleset, méghozzá az újszülött otthonában.

Reggel vették észre a hozzátartozók, hogy a kisfiú nem lélegzik, az éjszaka elhunyt. Azonnal hívták a mentőszolgálatot, a riasztás után mentőhelikopter érkezett a helyszínre, és megpróbálták a újraéleszteni a két hónapos csecsemőt, de nem jártak sikerrel.

Nagy fájdalmukban a rokonok az interneten az édesanya, egy 22 éves nő szemére hányták, hogy felelős lehet a halálesetért, még azzal is meggyanúsították, hogy tudatmódosító szer hatása alatt szoptatott, és ez okozhatta a tragédiát. Ennek azonban ellentmond az, hogy a portál szerint tápszerrel táplálták a csecsemőt. Értesülések szerint az elsődleges orvosszakértői vélemény bölcsőhalált állapított meg.

A rendőrség közölte, hogy a barcsi csecsemő halála kapcsán idegenkezűség, illetve bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a Barcsi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×