eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Mentőhelikopter a közel 700 millió forintos költségvetési forrásból épült új mentőhelikopter-bázisnál Miskolcon az átadóünnepsége napján, 2023. augusztus 1-jén.
Nyitókép: MTI/Vajda János

Döbbenetes tragédia Barcson, a mentőhelikopter sem segített

Váratlan, megdöbbentő csecsemőhalál híre rázta meg a határ menti település lakóit.

A tragédia híre a közösségi médiában terjedt el. A sonline.hu megyei portál utánajárt, és kiderült, január 19-én hajnalban történt a haláleset, méghozzá az újszülött otthonában.

Reggel vették észre a hozzátartozók, hogy a kisfiú nem lélegzik, az éjszaka elhunyt. Azonnal hívták a mentőszolgálatot, a riasztás után mentőhelikopter érkezett a helyszínre, és megpróbálták a újraéleszteni a két hónapos csecsemőt, de nem jártak sikerrel.

Nagy fájdalmukban a rokonok az interneten az édesanya, egy 22 éves nő szemére hányták, hogy felelős lehet a halálesetért, még azzal is meggyanúsították, hogy tudatmódosító szer hatása alatt szoptatott, és ez okozhatta a tragédiát. Ennek azonban ellentmond az, hogy a portál szerint tápszerrel táplálták a csecsemőt. Értesülések szerint az elsődleges orvosszakértői vélemény bölcsőhalált állapított meg.

A rendőrség közölte, hogy a barcsi csecsemő halála kapcsán idegenkezűség, illetve bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a Barcsi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×