eur:
389.69
usd:
362.1
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Pexels

Szájhorror a fogorvosnál, a doktor válaszolt a gyerek anyjának

Őriszentpéteren megsérült egy kislány szája, amikor a fogorvos az egyik fogát kezelte. A doktor szerint van ilyen, az anya szerint ez azonban egy "rémálom".

Nyáriné Németh Anett ötéves kislányát vitte fogorvos Őriszentpéteren. A gyerek fájlalta az egyik fogát, a szülő egy kis csiszolásra és ecsetelésre számított.

"Biankát ölbe kellett vennem, kezét lefogni, feje a vállamon szorítva. De hátulról is fogta a fejét egy idősebb hölgy, gondolom az asszisztens. Kicsit remegett a Doktor úr keze, de gondoltam mi baj lehet? - mesélte a Borsnak az édesanya.

A kezelés közben a gyerek felkiáltott, és az anya érdemben csak otthon vette észre, hogy dagad gyermeke a szája és enni sem tud a fájdalomtól. Egyből vitte kislányát az orvosi ügyeletre, ahol hárman is azt mondták az édesanyának, hogy a csiszoló lehetett. A seb az elmúlt napokban már szépen gyógyul, de még menniük kell az orvoshoz.

A lap által megkérdezett másik fogorvos szerint ilyen eset megtörténhet gyerekek kezelésekor. Pont olyan helyen is van a seb és úgy is néz ki, mintha valóban figyelmetlenségből belefúrt volna az orvos. De ez megeshet gyerekeknél – mondta el a szakember.

Fotónk illusztráció.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×