eur:
380.35
usd:
351.35
bux:
58509.85
2023. december 4. hétfő Barbara, Borbála
Nyitókép: Pexels

Szájhorror a fogorvosnál, a doktor válaszolt a gyerek anyjának

Őriszentpéteren megsérült egy kislány szája, amikor a fogorvos az egyik fogát kezelte. A doktor szerint van ilyen, az anya szerint ez azonban egy "rémálom".

Nyáriné Németh Anett ötéves kislányát vitte fogorvos Őriszentpéteren. A gyerek fájlalta az egyik fogát, a szülő egy kis csiszolásra és ecsetelésre számított.

"Biankát ölbe kellett vennem, kezét lefogni, feje a vállamon szorítva. De hátulról is fogta a fejét egy idősebb hölgy, gondolom az asszisztens. Kicsit remegett a Doktor úr keze, de gondoltam mi baj lehet? - mesélte a Borsnak az édesanya.

A kezelés közben a gyerek felkiáltott, és az anya érdemben csak otthon vette észre, hogy dagad gyermeke a szája és enni sem tud a fájdalomtól. Egyből vitte kislányát az orvosi ügyeletre, ahol hárman is azt mondták az édesanyának, hogy a csiszoló lehetett. A seb az elmúlt napokban már szépen gyógyul, de még menniük kell az orvoshoz.

A lap által megkérdezett másik fogorvos szerint ilyen eset megtörténhet gyerekek kezelésekor. Pont olyan helyen is van a seb és úgy is néz ki, mintha valóban figyelmetlenségből belefúrt volna az orvos. De ez megeshet gyerekeknél – mondta el a szakember.

Fotónk illusztráció.

Címlapról ajánljuk
Ha Venezuela támad: képtelenek vagyunk katonailag megvédeni magunkat
Újabb háború

Ha Venezuela támad: "képtelenek vagyunk katonailag megvédeni magunkat"

A venezuelai népszavazás résztvevőinek 95 százaléka támogatta, hogy annektálják a szomszédos Guyana területének Magyarországnál is nagyobb részét. Maduro elnök szerint az egykori brit gyarmat – a bírósági döntések ellenére – jogtalanul jutott hozzá ehhez a földhöz. Szvetnik Endre kérdezte Orin Gordon guyanai újságírót, hogyan fogadják azt, ha a szomszéd megtámadja őket.

Nagy Márton: egyszerre lehet egyensúly és növekedés, ez most a cél

Rengeteg kérdést kell tisztázni, de az év végéig le szeretnénk zárni az adásvétel aláírását. A következő hetekben felszáll a füst – mondta az Budapest Airport küszöbön álló megvásárlásáról Nagy Márton az InfoRádió Aréna című műsorában. A gazdaságfejlesztési miniszter beszélt az inflációs várakozásokról, a fogyasztás fellendüléséről, a növekedési kilátásokról és az uniós pénzek nélküli működésről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.05. kedd, 18:00
Kunhalmi Ágnes
a Magyar Szocialista Párt társelnöke
Történelmi csúcson a magyar tőzsde, ütik a techóriásokat

Történelmi csúcson a magyar tőzsde, ütik a techóriásokat

Kisebb emelkedés is elég volt ahhoz, hogy új történelmi csúcsra érjen a magyar tőzsde - utoljára idén szeptemberben volt csúcsdöntés a BUX-nál. A nap folyamán egyre feljebb került a magyar tőzsde, amit többek között a Magyar Telekommal kapcsolatos kedvező fejleményeknek is lehet köszönni. Eközben az európai piacokon inkább az oldalazás a jellemző, ám a 2024-es amerikai kamatcsökkentéseket árazva új történelmi csúcson van az arany árfolyama, miközben a kriptovaluták is raliznak ma. Az amerikai tőzsdéken rossz hangulatban zajlik a kereskedés.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×