eur:
380.39
usd:
351.19
bux:
58509.85
2023. december 4. hétfő Barbara, Borbála
Pataky Attila énekes az Edda Művek koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2020. március 7-én.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

"Mi vagyunk a rock" - különleges vendég érkezett a Karmelitába

Pataky Attilával készített közös képet Orbán Viktor a Karmelitában. A miniszterelnök közösségi oldalán annyit írt: "Mi vagyunk a rock".

Még kedden posztolta ki Orbán Viktor, hogy találkozott Pataky Attilával, az Edda Művek frontemberével a Karmelita kolostorban. Egészen pontosan azt írta: "Pataky Attila a házban! Mi vagyunk a rock" – írja a miniszterelnök posztjában.

Azt már az Index vette észre, hogy a bejegyzés alá Varga Ferenc, Dobrev Klára árnyékkormányának egyik árnyékminisztere is kommentelt. Mint írta, most már érti, hogy tegnap miért alakítottak a Parlamentben űrpolitikai csoportot.

A Budapestkörnyéke.hu pedig arra emlékeztet, hogy mit mondott az zenész korábban a kormányfőről: Én Orbán Viktor-fan vagyok. Orbán Viktor Ukrajnában is békét akar. Nekem van két csodálatos fiam, egy gyönyörű leány­unokám és egy tündéri feleségem. És százaknak, ezreknek és milliárd embernek ugyanígy. Tehát amíg Orbán Viktor békét akar, megyek vele előre”.

Pataky Attila 1951-ben született, idén lesz 72 éves. Zenei pályafutását 1974-ben kezdte. Az Edda akkor már egy létező zenekar volt, de énekesproblémákkal küzdött, ekkor jelentkezett.

Címlapról ajánljuk
Ha Venezuela támad: képtelenek vagyunk katonailag megvédeni magunkat
Újabb háború

Ha Venezuela támad: "képtelenek vagyunk katonailag megvédeni magunkat"

A venezuelai népszavazás résztvevőinek 95 százaléka támogatta, hogy annektálják a szomszédos Guyana területének Magyarországnál is nagyobb részét. Maduro elnök szerint az egykori brit gyarmat – a bírósági döntések ellenére – jogtalanul jutott hozzá ehhez a földhöz. Szvetnik Endre kérdezte Orin Gordon guyanai újságírót, hogyan fogadják azt, ha a szomszéd megtámadja őket.

Nagy Márton: egyszerre lehet egyensúly és növekedés, ez most a cél

Rengeteg kérdést kell tisztázni, de az év végéig le szeretnénk zárni az adásvétel aláírását. A következő hetekben felszáll a füst – mondta az Budapest Airport küszöbön álló megvásárlásáról Nagy Márton az InfoRádió Aréna című műsorában. A gazdaságfejlesztési miniszter beszélt az inflációs várakozásokról, a fogyasztás fellendüléséről, a növekedési kilátásokról és az uniós pénzek nélküli működésről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.05. kedd, 18:00
Kunhalmi Ágnes
a Magyar Szocialista Párt társelnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×