eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Pataky Attila énekes az Edda Művek koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2020. március 7-én.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

"Mi vagyunk a rock" - különleges vendég érkezett a Karmelitába

Pataky Attilával készített közös képet Orbán Viktor a Karmelitában. A miniszterelnök közösségi oldalán annyit írt: "Mi vagyunk a rock".

Még kedden posztolta ki Orbán Viktor, hogy találkozott Pataky Attilával, az Edda Művek frontemberével a Karmelita kolostorban. Egészen pontosan azt írta: "Pataky Attila a házban! Mi vagyunk a rock" – írja a miniszterelnök posztjában.

Azt már az Index vette észre, hogy a bejegyzés alá Varga Ferenc, Dobrev Klára árnyékkormányának egyik árnyékminisztere is kommentelt. Mint írta, most már érti, hogy tegnap miért alakítottak a Parlamentben űrpolitikai csoportot.

A Budapestkörnyéke.hu pedig arra emlékeztet, hogy mit mondott az zenész korábban a kormányfőről: Én Orbán Viktor-fan vagyok. Orbán Viktor Ukrajnában is békét akar. Nekem van két csodálatos fiam, egy gyönyörű leány­unokám és egy tündéri feleségem. És százaknak, ezreknek és milliárd embernek ugyanígy. Tehát amíg Orbán Viktor békét akar, megyek vele előre”.

Pataky Attila 1951-ben született, idén lesz 72 éves. Zenei pályafutását 1974-ben kezdte. Az Edda akkor már egy létező zenekar volt, de énekesproblémákkal küzdött, ekkor jelentkezett.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×