eur:
379.55
usd:
351.52
bux:
58432.29
2023. december 6. szerda Miklós
Nyitókép: InfoRádió/Infostart

Szemétszállítókra lőttek a fővárosban

Rálőttek ma reggel a kukásokra Békásmegyeren. A III. kerületi lövöldözőt elfogták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság két perccel negyed 7 előtt kapta a bejelentést, hogy egy férfi airsoft pisztollyal lövöldözik a Madzsar József utcában (Békásmegyeren lévő lakótelep egyik utcája) lomtalanítást végző szemétszállítókra.

Az FKF munkatársai kórházba kerültek, az Országos Mentőszolgálat annyit közölt, hogy vizsgálatok és megfigyelés céljából vitték be őket.

A hvg.hu úgy tudja, a feltételezett elkövetőt a rendőrök előállították. A rendőrök fegyveresen elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt indítottak eljárást.

Fotónk illusztráció.

Címlapról ajánljuk
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Elemzés
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Kiadta Hornung Ágnesnek, a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkárának a novemberben elhunyt Turi-Kovács Béla országgyűlési képviselői mandátumát a Nemzeti Választási Bizottság. Herczeg Sándor politológus segítségével megnéztük, hogyan alakult a nők képviselete az Országgyűlésben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.06. szerda, 18:00
Stumpf István
egyetemi tanár, a Bibó Szakkollégium és a Századvég Alapítvány alapító igazgatója, korábbi alkotmánybíró és kancelláriaminiszter
Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagyon érdekes döntéseket rejtett el a kormány a kedden késő este megjelent határozatában, amivel a kormány ügyrendjéről szóló határozatát módosítja. Ennek lényege, hogy némiképp változik a kormányzati döntéselőkészítés: a Gazdasági Kabinet hatásköre kiszélesedik és december 7-étől Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter fogja vezetni Varga Mihály pénzügyminiszter helyett. Varga Mihály viszont kapott egy új eszközt a kezébe.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×