eur:
387.55
usd:
363.41
bux:
55589.52
2023. szeptember 21. csütörtök Máté, Mirella
Cigarettázó férfi egy bécsi kávézóban 2019. október 31-én. November elsejétől teljes dohányzási tilalom lép életbe az osztrák vendéglátóipari egységekben. A kerthelységek és a szabadtéri vendéglátó egységek kivételével tilos lesz a dohányzás az összes olyan nyilvános helyen, ahol ételt és italt állítanak elő, vagy fogyasztanak. A tilalom a vízipipára és az elektromos cigarettára is vonatkozik.
Nyitókép: MTI/EPA/Christian Bruna

Utolsó cigarettája égett, meghalt az idős férfi

Ágyban dohányzás vezetett tragédiához.

Hétfőn este nyolckor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint Szombathelyen füst áramlik egy sorház egyik lakásából. A Nagy Lajos király utcai sorház egyik harminc négyzetméteres lakásában izzott egy ágy és annak környezete.

A tűzoltók kiérkezése előtt rokonok hozták ki az épületből az ott lakó magatehetetlen idős férfit, azonban az életét már nem lehetett megmenteni.

A négylakásos sorház többi lakását nem érintette a tűz.

A jelek szerint a tüzet ágyban dohányzás okozta, azonban a pontos keletkezési körülményeket a tűzvizsgálat eljárás fogja feltárni.

A tűzoltók felhívják a figyelmet arra, hogy már egy tenyérnyi helyen lévő izzás is képes halálos füstmérgezést okozni, ezért a hálószobába mindenképpen javasolt füstérzékelőt beszerezni. A leggyakrabban ágyban dohányzás miatt keletkezik tűz a hálószobában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.22. péntek, 18:00
Vecsei Miklós
felzárkóztatásért felelős miniszterelnöki biztos, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alelnöke
Csúnya lett a vége: nagyon elbántak az OTP-vel

Csúnya lett a vége: nagyon elbántak az OTP-vel

A Fed tegnap esti közleménye alaposan elrontotta a hangulatot a nemzetközi tőzsdéken, így már alapvetően rosszul indult a kereskedés az európai börzéken, a magyar tőzsdén pedig tovább rontotta a helyzetet az OTP zuhanása. Miután Varga Mihály a bankadó esetleges megemeléséről beszélt egy konferencián, az OTP piacán masszív esés bontakozott ki, ami a BUX indexet is magával rántotta. Többek között a hazai részvénypiaci befektetésekről, így az OTP részvényeiről is szó lesz a Portfolio Signature Online Klubján.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. szeptember 21. 07:59
×
×
×
×