eur:
392.87
usd:
363.62
bux:
65938.65
2024. február 29. csütörtök Elemér
Gesztesi Károly színész a megújult Vörösmarty mozi avatóján Budapesten 2016. március 9-én.
Nyitókép: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Nem szólalhat meg Gesztesi Károly mesterségesen feltámasztott hangja az új Shrekben

Az elhunyt színész volt felesége, Liptai Claudia egyszerűen nem támogatja az elképzelést.

Gesztesi Károly színész 2020 januárjában, 56 évesen hunyt el, miután az autójában rosszul lett. Liptai Claudia a volt férje emlékét azóta is őrzi.

A Blikk.hu azt írja, a színésznő-műsorvezető Osváth Zsolt ZSHOW time című műsorában elmondta, lányának felajánlották, hogy az ötödik Shrekben Gesztesi Károly legyen a szereplő hangja, mégpedig a mesterséges intelligencia segítségével. A filmkészítők ugyanis nem tudják elképzeli, hogy a karakter más hangon szólaljon meg.

A színésznő szerint

a mesterséges intelligencia csak egy robot lenne, és nem pedig az ő volt férje.

"Az hazugság" – vélekedett Liptai Klaudia, aki szerint volt férjének nincs szüksége erre, mert ő így is Shrek marad, és nem kell ezzel megágyazni "az emberiség és a művészet sírját".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.01. péntek, 18:00
Kandrács Csaba
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke
Javul a hangulat a tengerentúlon

Javul a hangulat a tengerentúlon

Jó hangulatban telt a kereskedés ma reggel Ázsiában, ezt követően emelkednek az európai tőzsdék is, Amerikában pedig szintén jó hangulatban telik a kereskedés, az emelkedést a Nasdaq vezeti.  Igencsak eseménydúsan telik a nap a magyar tőzsdén, az osztalékról szóló bejelentés hatására kilőtt a Duna House, de szenved a Masterplast és az AutoWallis is. A hazai blue chipek közül pedig csak az OTP árfolyama van pluszban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×