eur:
389.13
usd:
363.06
bux:
68036.05
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Fotó: Frissmédia
Nyitókép: Frissmédia

Még egy gyerek volt abban az autóban, amelyben a kétéves halott kisfiút megtaláltak

Egy sérült, egyéves gyerek is volt abban a városi terepjáróban, amelyben egy kétéves halott kisfiút találtak Nyíregyházán. Borzalmas családi dráma kezd kibontakozni.

Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk Nyíregyházán, egy városi terepjáró csomagtartójában szombat hajnalban egy halott kisfiút találtak. Kétéves lehetett. Most újabb részletek derültek ki, amelyek egy családi dráma irányába mutatnak.

A rendőrségen ugyanis a tragédiát a gyerek nevelőszülei jelentették be. A Tények úgy tudja, hogy egyszerűen megálltak a helyi rendőrség közelében, bementek, és azt mondták, hogy egy halott gyerek van a csomagtartóban.

Eközben az egy évvel fiatalabb lánytestvére az autóban ült, zúzódásokkal a testén. A halott gyerek alultáplált volt, de felöltöztetve találtak rá a rendőrök.

Mindkét gyermeket egy ilki családból emelték ki, onnan kerültek Nyíregyházára.

Ez eset hihetetlensége, hogy a rendőrök először majdnem elengedték a felnőtteket, de aztán őrizetbe vették őket.

Úgy tudni, hogy az elhunyt gyerek megfulladt, de előtte állítólag kórházba akarták vinni. Mindenesetre a horrorisztikus eset részletei még nem világosak. Az esetről elsőként a Frissmédia számolt be.

Címlapról ajánljuk
Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: mást várnak a háziorvosok, és mást a kamara

Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: mást várnak a háziorvosok, és mást a kamara

A háziorvosok kollegiális vezetője, Békássy Szabolcs azt mondta az InfoRádióban, hogy a Belügyminisztérium által nemrég elrendelt ellenőrzések célja hosszú távon nem a bírságolás, hanem egy átfogó kép kialakítása az egészségügyi ellátórendszer humánerőforrás helyzetéről. A Magyar Orvosi Kamara főtitkára pedig arról beszélt, hogy főként financiális okai lehetnek a nem megfelelő hatékonyságú kórházi munkavégzésnek.

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×