eur:
393.7
usd:
364.63
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Pexels.com

Lebénult a kislány miután megszurkálta az anyja, a család hallgat róla

Egy mentálisan sérült anya késsel megszurkálta kislányát, aki túlélte a támadást, de jelenleg az egyik lábát még nem tudja mozgatni. A gyereknek nem mondták meg, hogy az anyja volt a támadó.

A kislány egy hónapig lélegeztetőgépen volt, de ma már sokkal jobban van. Az egyik lábára azonban még nem tud ráállni - írja az esetről a Blikk.

Az alvó apostagi kislányra az anyja még szeptemberben támadt rá. A lapnak a kislány nagypapája azt mondta: "az eset után Fannika a fővárosi Heim Pál Gyermekkórházba került, ahol számos műtét után egy hónapig lélegeztetőgépen tartották, infúzióval táplálták, aztán átvitték a Bethesdába. A bal karját már használja, az egyik lába ideiglenesen lebénult. A szakemberek szerint sok-sok munkával fejleszthető és újra működhet majd".

A támadó korábban angoltanárnő volt, ám a mentális betegségei miatt otthagyta az iskolát. Jelenleg Kecskeméten raboskodik.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×