eur:
394.98
usd:
371.91
bux:
66300.14
2024. április 16. kedd Csongor
Austin, 2012. november 15.Michael Schumacher, a Mercedes hétszeres világbajnok német versenyzője a Circuit of the Americas pályán, a Texas állambeli Austinban 2012. november 15-én. A Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Amerikai Nagydíját november 18-án rendezik. (MTI/EPA/Srdjan Suki)
Nyitókép: MTI/EPA/Srdjan Suki

Erődítménybe költözik Michael Schumacher

A síbalesetben megsérült Michael Schumacher és családja Mallorca szigetére költözhet, ugyanis a korábbi Formula-1-es pilóta felesége, Corinna 30 millió eurót fizetett egy hatalmas birtokért, amely korábban a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez tulajdonában is volt.

A Nemzeti Sport Online a svájci L'illustré lap beszámolója alapján arról ír, hogy a Schumacher család a Mallorca szigetének dél-nyugati csücskén található Andratx 11 000 fős városkájának közelében vásárolt egy birtokot.

„Hivatalosan is megerősíthetem, hogy Michael Schumacher és családja ide költözik a városunkba, és minden készen áll a fogadásukra” – fogalmazott a lapnak Andratx város polgármestere. Katia Rouarch, megerősítette azt is, hogy külön felhívta a helyi rendőrök figyelmét a Schumacher család fokozott biztonságának garantálására, különös tekintettel a privát szféra védelmére.

A birtok valódi erődítmény, és körülbelül 20 perc autóútra található a sziget fővárosától, Palma de Mallorcától.

Michael Schumacher 2013 december végén szenvedett súlyos síbalesetet, amely után fél évre mesterséges kómába helyezték.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Belső égésű motorok betiltása: erős EU-s intelem érkezett

Belső égésű motorok betiltása: erős EU-s intelem érkezett

Thierry Breton, az EU egységes piacért felelős vezetője figyelmeztette az európai autóipari cégeket és a tagállami kormányokat, hogy még jelentős változásokra van szükség ahhoz, hogy az EU 2035-ig teljesíteni tudja a zöld megállapodással és az elektromos járművekkel kapcsolatos célkitűzéseket. A „szükséges kiigazítások” szükségességét hangsúlyozva Breton arra figyelmeztetett, hogy a Green Deal céljainak elérése több mint végrehajtási utasítás, azzal kell foglalkozni, hogy segítsék, támogassák a projektek megvalósulását.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×