eur:
395.1
usd:
371.8
bux:
66349.37
2024. április 16. kedd Csongor

Kielégülés - a csúcson

Az I Can't Get No (Satisfaction) a kedvenc Rolling Stones-szám Nagy-Britanniában - állapította meg egy közvélemény-kutatás.

A megkérdezett ezer emberből minden ötödik mondta azt, hogy az 1965-ös sláger a kedvence az együttestől. A legjobb albumnak az 1971-es Sticky Fingerst választották a rajongók.

A második helyen a Brown Sugar, a harmadikon a Jumpin' Jack Flash, a negyediken a Paint It Black, az ötödiken pedig a Wild Horses és a Sympathy For The Devil végzett.

A Rolling Stones brit turnéja vasárnap, Londonban kezdődik. Az együttes Spanyolországból érkezik, ahol két fellépést kellett lemondaniuk az énekes, Mick Jagger gégegyulladása miatt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Pusztító háborúval fenyeget Kína, de van egy dolog, ami mindent megváltoztathat

Pusztító háborúval fenyeget Kína, de van egy dolog, ami mindent megváltoztathat

Az elmúlt években többször is felmerült már, hogy Tajvant egy elsöprő kínai invázió fenyegeti, ennek pedig már a lehetséges időpontjai is felmerültek. Számos írás foglalkozott azzal, hogy katonai szempontból milyen lehetőségek vannak, azonban sokkal kevesebb vette górcső alá, hogy a társadalomra milyen hatást gyakorolna egy esetleges háború. A The Diplomat elemzése most az ukrajnai háborút példának véve elemezte a lehetséges forgatókönyveket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×