eur:
389.37
usd:
362.74
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Krumplitolvaj gyilkolta meg brutálisan az idős bácsit

Egy nap alatt elfogták a szabolcsi rendőrök azt a brutális gyilkost, aki kedden vert agyon egy 69 éves férfit Anarcs határában.

A 21 éves kisvárdai fiatalember krumplit lopni indult, mikor az idős férfi egyszer csak hirtelen felbukkant a kertben. Látva az idegen fiatalt, felszólította, hogy távozzon, a 21 éves tolvaj azonban magához vett egy karót és habozás nélkül agyonverte a bácsit.

Az idős férfi hozzátartozói aggódni kezdtek, ezért a bácsi keresésére indultak, de már csak a vérbe fagyott holttestét találták meg.

A gyilkossággal vádolt férfit a rendőröknek egy nap leforgása alatt sikerült elfogniuk. Kiderült, hogy a Kisvárdai Rendőrkapitányságon nyolc rendbeli vagyon elleni bűncselekmények miatt is körözték.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×