eur:
388.43
usd:
360.51
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Kylie Minogue még mindig nem tudta feldolgozni betegségét

Az ausztrál énekesnő egy angol televíziónak adott interjúban arról beszélt, hogy még mindig nem jutott túl azon a sokkon, amely akkor érte, amikor kiderült, hogy rákos. Kylie Minogue szerint olyan élmény érte, mintha egy bombát dobtak volna rá.

Kylie Minogue szerint még mindig nem sikerült teljesen feldolgoznia a rákos betegsége okozta sokkot. Az ausztrál popénekesnő szerint "még mindig nem ülepedtek le" benne az események.

"Nagyon nehéz kifejeznem érzéseimet, de még az események láncolatát is. Ez egy személyes utazás, még akkor is, ha szükséged van a körülötted lévő emberekre" - nyilatkozta a Sky One televíziónak Kylie Minogue.

Az énekesnő elmondta: nagyon összezavarodott, még abban sem volt biztos, hogy egyedül szeretne maradni, vagy inkább annak örülne, ha a családja körülötte lenne.

A 38 éves szupersztár tavaly májusban jelentette be, hogy mellrákban szenved. Bár azóta sikeresen megoperálták, az énekesnő még mindig nem jutott túl a sokkon. Kylie Minogue éppen ezért azt szeretné, ha sorstársai is tisztában lennének a lehetőségeikkel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×