eur:
388.49
usd:
360.93
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Nem csak Jennifer Aniston férjét "lopta el" Angelina Jolie?

Nem csak Jennifer Aniston férjét lopta el Angelina Jolie, de álomszerepét is - kommentálták a bulvárlapok azt a hírt, miszerint Angelina Jolie játssza Daniel Pearl özvegyét, a Pakisztánban meggyilkolt amerikai újságíró történetét feldolgozó filmben.

A filmet Brad Pitt és Jennifer Aniston közös produkciós cége jegyzi. A  The Sun brit bulvárlap szerint Aniston pályázott az özvegy szerepére, állítólag ettől remélte a minden színész által áhított Oscar-díjat.

A The Sun szerint ő volt az, aki pár éve meggyőzte a Pakisztánban megölt újságíró özvegyét, hogy adja el a történetről írt könyve filmjogait.

A szerep azonban végül Angelina Jolie-é lett, aki ebben a szerepben lép először a kamerák elé azóta, hogy májusban megszülte Brad Pittel közös gyermekét.

"Örülök, hogy Angelina Jolie játszik majd engem a könyvem film változatában" - mondta a BBC szerint Mariane Pearl, az amerikai újságíró özvegye.

A filmből kiderül majd, hogy miért ment Daniel Pearl Pakisztánba, hogyan rabolták el, és bemutatja a felkutatására tett kísérleteket is.

Az iszlám militáns mozgalmakat kutató amerikai újságírót még 2002-ben rabolták el és ölték meg Karacsiban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×