eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Szexmániás a 69 éves olasz trónörökös

Olaszország királya lehetne, ehelyett házi őrizetben van, és kellemetlen kérdéseket tesznek fel neki. Viktor Emánuel herceg legutóbb azt is bevallotta, hogy szexmániás, ezért rendelt magának prostituáltakat.

A 69 éves olasz herceget, az utolsó olasz király, II. Umberto fiát egyhetes vizsgálati fogság után bocsátották házi őrizetre. Az olasz sajtó pedig nagy terjedelemben idézi a vizsgálati anyagokat.

Az egyik szerint a herceg kulcsfigurája volt egy vesztegetési ügynek, amelyben kenőpénzekért szereztek be engedélyeket egy, az olasz-svájci határon működő kaszinó számára.

A vád szerint Viktor Emánuel részt vett kelet-európai prostituáltak közvetítésében is. Egy hangfelvételen az is hallható, hogy a herceg saját maga számára is "rendelt" egy örömlányt.

Amikor az ügyészek ennek okáról kérdezték, a herceg azt válaszolta: "Mert szexmániás vagyok".

Viktor Emánuel azt kérte, hogy ezek a részletek ne derüljenek ki, mert nem szerette volna, ha a felesége megtudja.

Kár volt hazatérni?

Az egykori trónörököst csalással, tiltott szerencsejáték szervezésével és prostituálthálózat működtetésével gyanúsítják.

A savoyai dinasztia sarja tagadja az ellene felhozott vádakat. Azt mondta: csak az általa létrehozott jótékonysági szervezetek javára fogadott el pénzadományokat.

Viktor Emánuel és családja 2002-ben, fél évszázados száműzetés után tért vissza Olaszországba, ahol a második világháború után váltotta fel köztársaság a királyságot.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×