eur:
389.14
usd:
364.33
bux:
68069.95
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Itt a hosszú élet titka, ráadásul finom

Egy 98 éves brit asszony, aki 80 éve áll egy hagyományos fish'n'chipst, vagyis sült halat és sültkrumplit áruló boltocska pultja mögött, azt mondja: hosszú életének titka az, hogy soha nem evett semmi mást.

"Élő bizonyítéka vagyok annak, hogy élhet valaki bő olajban sült krumplin és halon, és lehet egészséges. Én ugyanis csak ezt eszem, zöldséget egyáltalán nem" - mondta Constance Brown, aki nemrégiben kapott királyi kitüntetést az üzleti élet és a közösség szolgálatáért.

Az idős hölgy még az 1920-as évek végén nyitotta meg férjével a fish 'n' chips sütödét, amelyet még ma is minden nap pontban fél 12-kor nyit ki.

Címlapról ajánljuk
Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Az Egyesült Államokban zajló, Gáza-párti diáktüntetések közepette több száz embert letartóztatott a rendőrség. New Yorkban rohamrendőrök hatoltak be egy egyetemi campus egyik épületébe, Los Angelesben két ellentábor csapott össze a rendőrök felvonulása előtt.

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×