eur:
389.3
usd:
362.53
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Paul McCartney grillezéssel ünnepli 64. születésnapját

A család és a közeli barátok kaptak meghívást Paul McCartney 64. születésnapjára. A brit bulvársajtót leginkább izgató kérdés azonban az: ott lesz-e az egykori Beatles-tag válófélben lévő, pornóbotrányba keveredett felesége. Heather McCartney állítólag nagyon szeretett volna egy meghívót.

McCartney két lánya, Stella és Mary a régi szép időket szeretné visszaidézni a partival. Amikor édesanyjuk még élt, mindig családi-baráti grillezéssel ünnepelték birtokukon édesapjuk születésnapját.

A hagyománynak az új házasság véget vetett, ám most, hogy az új házasságnak vége, ismét a grill mellé áll Paul McCartney, hogy vegetáriánus finomságokat süssön a hozzá legközelebb állóknak.

Gyermekei a vasárnap esti partival is azt szeretnék megerősíteni a sztárban, hogy mellette állnak. Ez különösen is aktuális lehet nem csak McCartney nagy visszhangot kiváltott válása miatt, hanem az egykori Beatles-tag kora miatt is. 25 évesen ugyanis pont arról írt dalt: lesz-e még valaki, akinek szüksége lesz rá 64 évesen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×