eur:
392.17
usd:
366.44
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Britney Spears: érzelmi roncs vagyok

Elsírta magát Britney Spears az egyik amerikai televíziós műsorban, amikor arról beszéltek, hogy gyermekével ölében vezette autóját. Az énekesnő azzal védekezett, hogy vidéken nőtt fel, ahol ez bevett gyakorlat.

Sírva fakadt Britney Spears az egyik legnézettebb amerikai reggeli műsorban, amikor megkérdezték tőle, hogy miért vezette akkor 9 hónapos gyermekével ölében autóját.

Az énekesnő azzal védekezett, hogy vidéken nőtt fel, ahol ez bevett szokás. "Én is így utaztam apukám ölében. Jó anya vagyok" - mondta.

A popsztárt az incidens után a gyermekvédelmi hatóság is meglátogatta. Britney Spearst ezt követően újabb kritikák érték, amikor egyszer majdnem leejtette gyermekét.

Az énekesnő az interjúban tagadta, hogy válságba került volna házassága. "Sokat segít nekem. Érzelmi roncs vagyok" - mondta.

A nemzetközi sajtóban az utóbbi hetekben több írás is megjelent arról, hogy Britney Spears és Kevin Federline a válást fontolgatják.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Pattannak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Pattannak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezett itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések vannak a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentettek. A magyar piacon az OTP-re figyeltek elsősorban a befektetők, ma tartotta közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mondott Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×