eur:
389.29
usd:
364.6
bux:
68052.53
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Hogyan lehet elkerülni a tea okozta sérüléseket?

Egy brit kisváros önkormányzata először kirúgta teafőző alkalmazottját, majd 200 fontos, azaz 78 ezer forintos napidíjjal tanácsadót bérelt, hogy kioktassa dolgozóit a teafőzés veszélyeiről, és arról: miként lehet elkerülni a tea okozta sérüléseket.

A 46 éves Jill Melvint márciusban bocsátották el évi 8.000 fontos önkormányzati állásából East Herts-ben. Azóta senki nem hordja körbe a teát a dolgozóknak, akiknek így nehéz tűzbiztonsági ajtókat és nem kevés lépcsőt kell legyőzniük forró teával a kezükben.

Az eredmény az lett, hogy néhány dolgozó meg is sérült a teához jutás veszélyes folyamatában. Volt aki leforrázta a kezét, de egy munkatárs a csuklóját is eltörte.

Az önkormányzat a helyett, hogy visszavette volna a teafőző hölgyet, aki egyébként konferenciák szervezésében és fogadások előkészítésében is komoly szerepet vállalt, inkább tanácsadót hívott, aki napi 200 fontért világosítja fel a dolgozókat a tea veszélyeiről.

Címlapról ajánljuk
Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Az Egyesült Államokban zajló, Gáza-párti diáktüntetések közepette több száz embert letartóztatott a rendőrség. New Yorkban rohamrendőrök hatoltak be egy egyetemi campus egyik épületébe, Los Angelesben két ellentábor csapott össze a rendőrök felvonulása előtt.

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×