eur:
393.85
usd:
367.97
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Autót akart venni apjának egy 6 éves kisfiú

Egy 6 éves brit kisfiú elhatározta, hogy autót vesz apjának születésnapjára. Írt egy levelet, beletette összes pénzét, pontosan 33 pennyt, azaz 130 forintot, és bedobta egy autókereskedő leveles ládájába.

"Szeretnék apunak egy új autót venni. Õ tőletek szeretne autót, légy szíves. Anyunak már van autója, azt akarom, hogy apunak is legyen. Mikor kaphatja meg? Hétfőn, kedden, szerdán, csütörtökön, vagy pénteken?" - szólt a Mazda-kereskedésbe bedobott levél.

A kereskedés vezetője szerint többször végig kellett olvasniuk, mire rájöttek, mi történhetett.

David Brewster úgy gondolja, hogy a kisfiú valószínűleg nap mint nap elsétál apukájával a bolt előtt, és apukája megmutathatta neki, melyik autóra vágyik.

Bár a levélben a kisfiú megadta telefonszámukat, az teljesen olvashatatlan, így a kereskedés vezetője most a sajtón keresztül próbálja megtalálni.

Autót ugyan nem tudnak adni az apukájának 33 pennyért, de egy Mazda játékautóval szívesen megajándékoznák a kisfiút.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×