eur:
389.82
usd:
362.84
bux:
68086.12
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Harminc év után visszatér az iszlám hitet felvett sztárénekes

Visszatérését tervezi Cat Stevens folk-rock énekes. Az előadónak ez lesz az első lemeze azóta, hogy 1979-ben áttért az iszlám hitre és felvette a Yusuf Islam nevet.

Az 57 éves Cat Stevens még a hetvenes évek végén döntött úgy, hogy elege van a zeneiparból. Az azóta Yusuf Islam nevet viselő énekes most szerződést kötött az egyik kiadóval és az elmúlt évet új számok írásával töltötte.

A Morning Has Broken című számmal berobbant énekes szerint rengeteg oka volt annak idején a döntésének, többek között az, hogy az iszlámban megtalálta azt, amit spirituálisan keresett.

Cat Stevens legutóbb 2004-ben került a lapok címoldalára, amikor nem engedték belépni az Egyesült Államok területére, mert azzal vádolták, hogy terroristákkal ápol kapcsolatot. A vádak később hamisnak bizonyultak.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Órákon belül érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Órákon belül érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Sorra töri át a vezető devizákkal szemben a fontos szinteket a forint, a magyar idő szerint délután 14 óra 30 perckor érkező amerikai munkaerőpiaci adatok azonban várhatóan ezúttal is komoly elmozdulásokat hoznak a részvény- és devizapiacokon egyaránt, ennek következtében pedig gyorsan változhat a kép a forint esetében is. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×