eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Nem akar kőműves lenni a világbajnok bokszoló

Nem szeretne kőművesmesterséget tanulni a bebörtönzött volt profi világbajnok bokszoló. A brit Naseem Hamed baleset okozása miatt tölti 15 hónapos büntetését egy angliai börtönben.

A "Herceg" néven is ismert, volt pehelysúlyú profi világbajnok nem sokkal tervezett visszatérése előtt 144 km/órás sebességgel száguldva okozott balesetet, majdnem megölve a vétlen jármű vezetőjét.

A 15 hónapos büntetését a moorlandi börtönben töltő Naseem Hamednek több munkalehetőséget is felajánlottak, közte a kőművességet is, amit azért nem fogadott el, mert vigyáznia kell a kezeire.

A 70 millió fontos (27 milliárd 90 millió forintos) vagyonnal rendelkező volt bokszoló a kőművességen kívül a kertészkedést és a takarítást választhatja, de részt vehet targoncakezelői tanfolyamon is.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×