eur:
392.55
usd:
366.13
bux:
66821.21
2024. április 25. csütörtök Márk

Betiltják a Mission: Impossible 3-mat Kínában?

Kínai cenzorok betilthatják Tom Cruise legújabb filmjét, a Mission: Impossible 3-at, mivel az nem vet túl jó fényt sem Sanghajra, sem a kínai rendőrségre.

A pekingi cenzorok egyelőre még nem adták áldásukat Tom Cruise új filmjének kínai vetítésére, ami egyre több találgatást szül: lehet, hogy végül betiltják majd a Mission: Impossible 3-mat, vagy úgy megvágják, hogy a rendező sem ismer rá.

A film egyes részeit ugyanis Kínában, többek között Sanghajban forgatták. A főszereplő például az egyik jelenetben a sanghaji Bank of China toronyról veti le magát.

A kínai hatóságokat persze nem ez zavarja, hanem például az, hogy Sanghaj meglehetősen szakadtan néz ki a filmvásznon, arról nem is szólva, hogy a film főgonosza pont itt rejti el kémiai fegyvereit.

Az előzetes vetítések után a kínai rendőrség is kifogásokat emelt: szerintük ugyanis a film azt sugallja, hogy külföldi bűnözők úgy működhetnek, hogy az a helyi rendőröknek fel sem tűnik, és nyilvános összecsapásokat rendezhetnek a hatóságok orra előtt.

Még ha végül meg is lesz a cenzorok engedélye, a filmet július előtt biztosan nem mutatják be Kínában. Addigra pedig valószínűleg már mindenki, aki kíváncsi rá, megnézi kalóz-DVD-n.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×