eur:
394.75
usd:
370.8
bux:
65122.07
2024. április 19. péntek Emma

Rooney helyett Sam?

Wayne Rooney-nak úgy tűnik, nem csak a lábával és a nagy eséllyel kútba esett vb-szerepléssel akadnak problémái. Az angol futballsztárnak ugyanis egy sms is elég volt ahhoz, hogy féltékenységi rohamot kapjon. Később kiderült: csak félreolvasta az üzenetet.

Wayne Rooney-t a menyasszonya mobiltelefonjára érkezett sms borította ki, amelyben a Sam férfinevet vélte felfedezni. "Kicsoda Sam? Ki ez a Sam?" - vonta kérdőre menyasszonyát, aki a Marie Claire-nek adott interjújában számolt be az esetről.

Az üzenetet alaposabban megnézve azonban kiderült, a sztár focista csak egy időpontot olvasott félre. A hajnali 5 órát ugyanis angolul 5am-nek írják, ami valóban meglehetősen hasonlít a Sam névre.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×