eur:
392.2
usd:
366.8
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

A nőknek elég 30 másodperc a választáshoz

Sok nőnek 30 másodperc is elég a döntéshez. Persze nem arról, hogy milyen ruhát vegyen fel, vagy hogy melyik rúzst vegye meg, hanem arról, hogy kell-e neki egy férfi. A férfiaknak ez kicsit több időbe telik: nagyjából másfél percbe.

Az Edinburgh-i Nemzetközi Tudományos Fesztiválon 100 szingli bevonásával végeztek villámrandi-kísérletet. Minden alany 10, pár perces randin vehetett részt, amelyeken azt kellett eldöntenie: találkozni szeretne-e újra az illetővel.

A nők 45 százaléka átlagosan fél percen belül eldöntötte: szeretne-e rendes randevúra menni egy-egy férfival.

A 10 villámrandi után a férfiak átlagban 4 lányt választottak ki, a nők azonban csak 2 férfivel szerettek volna találkozni.

A 100 kísérleti alany között csupán egyetlen férfi és egyetlen nő volt, akivel mind a 10 partner újra akart találkozni. Õk azonban egyáltalán nem a legvonzóbb résztvevők voltak - jegyezte meg Wiseman professzor.

"Érdekes, fura kérdéseket tettek fel. A férfi azt kérdezte például, hogy ha részt vennének egy olyan tévéműsorban, ahol énekeseket kell utánozni, kit választanának. A nő pedig arról faggatta partnereit, hogy mi a kedvenc pizzafeltétjük. Mindkettőre nehéz mosolygás nélkül választ adni" - mutatott rá a Hertfordshire-i Egyetem professzora.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×