eur:
392.15
usd:
366.7
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Megúszott egy balesetet, saját autója azonban így is megölte

Egy brit autóvezetőnek sikerült sértetlenül megúsznia egy balesetet. Percekkel később azonban egy második ütközésben saját gépkocsija ölte meg.

Egy negyven éves nagy-britanniai nő Ford Focus-a egy kanyarban lecsúszott az útról, és a bokrok között kötött ki. A nőnek a csodával határos módon semmi baja sem lett.

Egy arra járó másik autós meg is állt, hogy segítsen neki. Éppen a nő autóját próbálta visszajuttatni az útra, amikor egy harmadik gépkocsi szintén ugyanott kicsúszott a kanyarból.

A harmadik autó a segítséget nyújtó férfi gépkocsijának ütközött neki, ami így nekicsapódott a nő Ford Focusának. A közelben álló nőt saját gépkocsija ütötte el.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×