eur:
394.55
usd:
353.15
bux:
73467.13
2024. augusztus 26. hétfő Izsó
Autók torlódnak az M5-ös autópályán a röszkei határátkelőhely kilépőoldala előtt, miután a Németországból és Hollandiából hazatérő, főként török vendégmunkások miatt mintegy négyórásra nőtt a várakozási idő. A rendőrség ideiglenesen elterelte a forgalmat Tompa felé.
Nyitókép: MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Röszke – „meghosszabbítva”

A szerb határátkelő hétfőtől hajnali 4-től nyitva lesz már, egészen 23 óráig.

Hétfőtől meghosszabbított nyitvatartási idővel, 4 órától 23 óráig üzemel a röszkei közúti határátkelőhely - közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n

Azt írták, a többi határátkelőhely az eddig megszokott időben várja az utazókat Csongrád-Csanád vármegyében, így a röszkei és csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyek egész nap, a kiszombori és nagylaki közúti határátkelőhelyek szintén egész nap, míg a kübekházai és tiszaszigeti közúti határátkelőhelyek 7 óra és 19 óra között üzemelnek.

Hozzátették, az ásotthalmi közúti határátkelőhely pedig pénteken, szombaton és vasárnap 7 órától 22 óráig, a hét többi napján pedig 7 óra és 19 óra között tart nyitva.

Címlapról ajánljuk

Vitézy Dávid: nem maradhat így a MÁV-val kapcsolatos állami közlekedéspolitika

A korábbi közlekedési államtitkár szerint csak a szerencsén múlott, hogy nem lett tömeges baleset vasárnap a Keleti pályaudvarnál, amikor a kolozsvári intercity kisiklott. A Fővárosi Közgyűlés megválasztott tagja azt is mondta, hogy az évtizedek óta súlyosbodó válság az elmúlt két évben csak tovább mélyült, amikor visszavonták az összes vasúti járműbeszerzést, leállították az összes fontos beruházást.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.27. kedd, 18:00
Koren Balázs
matematika tanár, a ProSuli szakmai vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×