eur:
395.36
usd:
359.28
bux:
71644.35
2024. augusztus 15. csütörtök Mária
Nyitókép: Getty Images/Cavan Images

Állatorvos hagyta két kutyáját a tűzforró kocsiban

Azt mondta, a macska elterelte a figyelmét.

Egy állatorvos hagyott két kutyát bezárt kocsijában - számolt be róla az RTL Híradó. Járókelők vették észre a kétségbeesetten lihegő állatokat, rendőrt hívtak, akik betörték az autó ablakát, és kimentették őket. Gazdájuk állítólag azt mondta: csak egy pillanatra ugrott fel a lakásba, de ott a macska elterelte a figyelmét, és nem vette észre, hogy eltelt közben fél óra.

Az állatvédők, a katasztrófavédelem és a tisztifőorvos is rendszeresen felhívja a figyelmet arra, hogy néhány percre sem szabad ilyen melegben az autóban hagyni gyereket, állatot, mert a kocsi még félárnyékban is néhány perc alatt úgy felforrósodik, és ez hőgutát okoz.

Az RTL egy másik esetről is beszámotl: egy nő egy nylonszatyorba tett kiskutyát cipelt a tűző napon. Az állatot a rendőrök szabadították ki, majd egy menhelyen mentették meg az életét.

Mindkét nő ellen állatkínzás miatt indult nyomozás.

Címlapról ajánljuk

Fábián László: szeretném, ha sokszínű csapattal jutnánk ki Los Angelesbe, 20-25 sportágban

A Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára, olimpiai bajnok öttusázó értékelte a magyar csapatnak a vasárnap véget ért nyári olimpián mutatott teljesítményét az InfoRádió Aréna című műsorában. Fábián László elárulta, hogyan fogadta Gulyás Michelle győzelmét, beszélt arról, hogy a tokiói szereplés szinte pontos megismétlése jelent-e fejlődést, és kifejtette a véleményét Milák Kristófról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.15. csütörtök, 18:00
Tálas Péter
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézetének egyetemi docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×