eur:
391.93
usd:
359.33
bux:
72253.66
2024. július 13. szombat Jenő
Woman in front of the mall pushing shopping cart
Nyitókép: YorVen/Getty Images

Meglepő fordulat az orosz szuperolcsó raktárdiszkont ügyében

A főváros IV. kerületben, de nem a korábbi SPAR helyén nyílik a MERE első boltja.

Újpesten belül máshol nyithat boltot a MERE, mint ahogy eddig gondolták - írta a Mindmegette. A portál úgy értesült, hogy mégsem a SPAR volt egységébe költözik az orosz diszkont. Ez Káposztásmegyeren, a Külső Szilágyi úton van, amelyből januárban költözött ki a SPAR.

„Az orosz vállalat első hazai boltja valahol a közelben, egy egyelőre meg nem nevezett, még titokban tartott helyszínen lesz” – írták.

De a hírek szerint nemcsak Budapesten terjeszkedne a MERE, hanem vidéken is. A Világgazdaság kedden számolt be arról, hogy július közepén végleg becsukja kapuit a SPAR hosszú évek óta működő üzlete Szolnokon. A boltbezárás nyomán az a hír terjed, hogy az orosz MERE érkezik a helyére.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.15. hétfő, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Jó napot zártak az amerikai tőzsdék

Jó napot zártak az amerikai tőzsdék

Tegnap az amerikai inflációs adatok közlését követően egy nagyobb profitrealizálás vette kezdetét Amerikában, az esést a Nasdaq vezette: a főként technológiai cégeket tömörítő index több mint 2 százalékot zuhant.Ezt követően Ázsiában is főként estek a tőzsdék: az esést a jappán Nikkei vezette. Ennek ellenére Európában jó hangulatban telik a kereskedés, a vezető indexek erősödnek, és a BUX is felfelé vette az irányt, délután pedig már Amerikában is emelkednek a tőzsdék a csütörtöki esést követően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×