eur:
386.97
usd:
358.98
bux:
69038.69
2024. május 13. hétfő Imola, Szervác
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
fotó: zirci tűzoltóság
Nyitókép: zirci tűzoltóság

Nagyon durva a cseszneki motorbaleset

Összeütközött egy személyautó és egy motorkerékpár a 82-es főút 33-as kilométerénél, Bakonyszentkirály és Csesznek között.

A baleset következtében a motorkerékpár kigyulladt, az egységek eloltották a lángokat. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták - írta a délben történt balesetről a katasztrófavédelem.

Később a zirci tűzoltók posztoltak a balesetről, megrázó képeket tettek közzé.

Azt is megírták, hogy egy 40 év körüli férfi életét vesztette, szinte biztosan a motorosról van szó, bár ezt így külön nem említették.

Baján is történt egy motoros baleset. Az 55-ös főút 104-es kilométerénél esett el valaki a járművével. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Címlapról ajánljuk

Válságos helyzetben az osztrák egészségügy, drámai számok érkeztek

Az ausztriai egészségügyi ellátás drámai helyzetének oka elemzések szerint az érvényben lévő "kétosztályos" rendszer. Ebben a betegek maguk dönthetnek arról, hogy a biztosítóval szerződésben álló orvosokat választják (Vertragsarzt), vagy pedig az ilyen szerződéssel nem rendelkező, egyfajta magánellátást biztosító (Wahlarzt) orvosok iránt táplálnak nagyobb bizalmat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.13. hétfő, 18:00
Csicsmann László
Közel-Kelet szakértő, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EP-választás: meglepő eredményeket hozott az uniós kutatás

EP-választás: meglepő eredményeket hozott az uniós kutatás

Miközben a 27 uniós tagállamban átlagosan a fiatalok kétharmada akar részt venni a közelgő EP-választásokon, a magyar fiatalok alig fele lesz majd biztosan az urnáknál június 9-én. Ebben szerepe lehet annak, hogy a fiatalok kevésbé ismerik az EU hivatalos kommunikációs csatornáit – derül ki az Európai Bizottság által közzétett Eurobarométer-felmérésből. Aggasztó, hogy az érzelmi és pszichoszociális egészség tekintetében Magyarországon magasabb volt azoknak a fiataloknak az aránya, akik arról számoltak be, hogy az elmúlt 12 hónapban ilyen problémákat tapasztaltak, mint az uniós átlag.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×