eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
Orbán Viktor miniszterelnök évzáró nemzetközi sajtótájékoztatót tart a Kormányinfó keretében a Karmelita kolostorban 2022. december 21-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Orbán Viktor Budán indítja a választási kampányt

Védjük meg Magyarország békéjét és biztonságát! Az európai parlamenti (EP) választásra készülve Választási Manifesztumot fogad el a Fidesz április 19-én, pénteken 15 órától a Millenárison, beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök – közölte Menczer Tamás Facebook-oldalán pénteken.

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója hozzátette: a rendezvényen felszólal továbbá Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Deutsch Tamás EP-listavezető, az esemény a közösségi médián keresztül is követhető lesz.

A Választási Manifesztum - amelyet a Fidesz országos választmánya fogad el – tartalmazni fogja azt, hogy mi a június 9-i választás tétje és melyek a Fidesz legfontosabb céljai – jelezte Menczer Tamás.

Hangsúlyozta: rendkívüli jelentőségű választás előtt állunk, hiszen a szomszédunkban már több mint két éve háború dúl, a világban háborús készülődés látható, a harmadik világháború veszélye soha nem volt akkora, mint napjainkban. Most a háború és a béke között kell választanunk! - tette hozzá.

„Mi nemet mondunk a háborúra, meg akarjuk őrizni Magyarország békéjét és biztonságát, de a nyomás a háborúpártiak részéről egyre nő, így hazánk békéjének megőrzése csak a magyar emberek támogatásával lehetséges” – szögezte le a kommunikációs igazgató. Hozzáfűzte, „továbbra is nemet mondunk a bevándorlásra és az LMBTQ-propagandára is”.

„Számunkra Magyarország az első! Hajrá, Magyarország! Hajrá, Fidesz!” – írta Menczer Tamás.

Címlapról ajánljuk

Tényleg megvan a válasz az ősi piramisok titkára?

A Nílus egy mára teljesen eltűnt, ősi mellékága mentén épültek fel az ókori egyiptomi piramisok, köztük a híres gízai piramis, több mint négyezer éve - állapította meg a piramisok építésének rejtélyét kutató amerikai kutatócsoport.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×