eur:
385.83
usd:
354.88
bux:
68331.03
2024. május 21. kedd Konstantin
Az április 8-i országgyűlési választásra leadott levélszavazatokat tartalmazó urna a kolozsvári főkonzulátuson 2018. március 26-án. Ettől a naptól és csak személyesen vehetik át a magyarországi lakcímmel nem rendelkező választópolgárok a szavazási levélcsomagjaikat a kijelölt külképviseleteken. A 118 külképviselet közül csak a 12 kijelölt külképviseleteken (Belgrád, Beregszász, Bukarest, Csíkszereda, Kassa, Kolozsvár, Pozsony, Szabadka, Ungvár, Eszék, Kijev, Lendva) lehet átvenni a szavazási levélcsomagot. Lehetőség van arra, hogy a szavazólap és a nyilatkozat kitöltése után a választópolgár a külképviseleten leadja szavazatát. A levélben szavazók csak országos pártlistára szavazhatnak.
Nyitókép: MTI/Biró István

Nem indul a választásokon a Lungo Drom

A "Lungo Drom" Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség nem állít jelölteket a 2024. évi roma nemzetiségi önkormányzati választáson.

A Lungo Drom – pénteki közlemlényében – sok sikert kíván a választáson induló roma nemzetiségi jelölteknek a roma felzárkózás továbbvitele és sikeressége érdekében, és eredményes munkát kíván a mandátumhoz jutó képviselőknek a következő önkormányzati ciklusra.

A Lungo Drom a továbbiakban is feladatának tekinti a magyarországi cigányság érdekeinek képviseletét és felzárkózásának elősegítését – olvasható.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×