eur:
388.96
usd:
363.6
bux:
68179.86
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Close up photo of a businessman driving a car
Nyitókép: Geber86/Getty Images

Csőtörés miatt közlekedési káosz Kelet-Pesten

Csőtörés miatt lezárták a XVI. kerületi Veres Péter utat a Thököly út és a Sárgarózsa utca között, ezért torlódásra kell készülni, több busz- és HÉV-járat nem közlekedik vagy terelt útvonalon jár.

A Budapesti Közlekedési Központ a Facebook-oldalán azt írja, hogy lépésben halad a forgalom a Veres Péter úton befelé a Szabadföld úttól, illetve a környező utcákban, a Thököly úton, a Batsányi János úton, a Budapesti úton, illetve a Rákosi út-Füredi utca útvonalon.

Hozzátették: a H8-as és a H9-es HÉV az Örs vezér tere és Mátyásföld, repülőtér között nem közlekedik, pótlóbusz jár az Örs vezér tere és Cinkota között, amely Nagyicce állomást nem érinti.

A 44-es, a 45-ös, a 176E és a 276E autóbusz terelve közlekedik, nem érinti az Egyenes utcai lakótelep, a Nagyicce és a Lándzsa utca megállót, a 277-es autóbusz szintén terelve jár, nem érinti a Rákosfalva és a Szent Korona utca közötti megállókat.

A járatok megnövekedett menetidővel közlekednek - közölte a BKK.

A katasztrófavédelem azt közölte, hogy két társasház mélygarázsát is elöntötte a víz a Veres Péter úton. A fővárosi hivatásos tűzoltók szivattyúkkal távolítják el a vizet az épületekből.

A csőtörés miatt az úttest is beszakadt, így teljes szélességében lezárták a Veres Péter út érintett szakaszát

– írták.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×