eur:
389.41
usd:
363.35
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Founded in 1884, Budapest Keleti, or Eastern railway station, is the primary gateway to Hungarys capital as well as the most loaded transportation joint in the country. According to statistics, about 410 trains arrive and depart from the station daily.
Nyitókép: Eric Yang/Getty Images

Váratlan fordulat: felére csökkentette egy bérlet árát a MÁV

Örülhetnek a kerékpárral ingázók.

Ahogy azt az Infostart is megírta, a március elsejével bevezetendő új tarifarendszerrel a kerékpárszállításra vonatkozó díjszabást is átalakította a MÁV, amivel a kerékpáros szervezetekben komoly ellenérzést váltott ki. Az eredeti elképzelés szerint a kerékpárral utazók 9450 forintért válthattak volna egy hónapra érvényes kerékpáros országbérletet. A felháborodás oka az volt, hogy a kerékpárosok más bérletet nem is válthattak volna, még akkor sem ha a vármegyét se akarták volna elhagyni.

A Magyar Kerékpárosklub heves tiltakozásának engedve a MÁV szombat délután bejelentette, a tervezett ár közel feléért, 4950 forintért fogja árulni a kerékpáros országbérletet, ami korlátlan alkalommal jogosít kerékpár szállítására olyan vonatokon, amelyekre helyfoglalási kötelezettség nincs előírva.

Címlapról ajánljuk
Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×